Fertődön minőségi lakásokat építünk…
ertekesites@centerhome.hu

Rólunk

Néhány szó a Center-Home Kft-ről

“Számomra Sopron és Győr az építészet fellegvárának is számít. Célul tűztem ki, hogy a társasház építés előnyeit szülővárosomban, Fertődön is megteremthessem, szem előtt tartva azt, hogy ugyanazon a színvonalon, de a nagyvárosinál mégis kedvezőbb árakon építsünk új, korszerű társasházakat. Azoknak, akik a városok előnyeit élvezni szeretnék, ugyanakkor a hátrányoktól is mentesülni kívánnak ideális választás egy olyan szép város, mint Fertőd.”

Csik László ügyvezető
Center-Home Kft.

Csik László

Csik László

ügyvezető

Miért éppen Fertőd?

Fertődi születésű vagyok, itt élnek szüleim és itt éltek nagyszüleim, dédszüleim is. Számomra sohasem volt kérdéses, hogy családot is itt szeretnék alapítani. Két gyermekem is ide járt iskolába, nagyobbik fiam a fertődi Porpáczy Osztrák-Magyar Szakközépiskolában is tanult.

Az idők során különböző vállalkozásokat alapítottunk itt Fertődön, amelyek a Pamhagen-i osztrák határ bővített megnyitásával megerősödhettek. Barátaim, ismerőseim segítségével még jobban megismerhettem az építőipar szépségeit, részleteit, egyúttal a nehézségeit is, valamint azokat a fontos szempontokat, amelyek a korszerű modern társasházépítés legfőbb ismérvei.

A Center-Home Lakások felépítésével egy olyan építészeti értéket hozunk létre, amely nem csak élhető és kényelmes életteret biztosít lakóinak, de emeli Fertőd város valamint a környék színvonalát is.

Válasszon lakásainkból!

Válassza ki melyik állítás igaz Önre, és kattintson rá!

Lakáscélra

Egy modern, kényelmes és szép lakásban szeretne élni? Részletek itt:

Befektetőknek

Biztonságos és értékálló befektetést keres, magas hozammal? Részletek itt:

+

Ausztriai munkavállalóknak

Ausztriában szeretne munkát vállalni vagy már ott dolgozik? Nézze meg mit ajánlunk!