Fertődön minőségi lakásokat építünk…
ertekesites@centerhome.hu

Legfontosabb tudnivalók lakásainkról

Kiemelkedő minőség és műszaki színvonal, rendkívül kis rezsivel
A megfelelő lakás kiválasztása az egyik legfontosabb döntés minden ember életében. A Center-Home Kft-nél fontosnak tartjuk, hogy társasházaink lakásai hosszú távon is értékes, minőségi otthonok és kiváló befektetések legyenek leendő Tulajdonosaik számára.
Vevőink a kéréseikkel és kérdéseikkel az építkezés bármely fázisában bizalommal fordulhatnak hozzánk. Munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük és igény esetén belsőépítészeti terveket valamint egyedi megoldásokat is alkalmazunk.

Földszinti teraszos valamint emeleti erkélyes és teraszos lakásaink Fűtéskész vételára már tartalmaz 2db zárt udvari gépjármű parkolót és egy modern inverteres klímaberendezést.
Lakásainkat a „Lakásválasztó” menüpont alatt tekintheti meg.
Kedvezményes OTP hitel-, babaváró hitel-, valamint CSOK igénybevételi lehetőség!

Tervezett átadás: 2020.év tavasza

Néhány szó lakásainkról és a környezetről:

 • 30 cm vastag kerámiavázas tégla falazat +15 cm vastag külső hőszigeteléssel
 • Lakásonként egyedi, energiahatékony, REMEHA kondenzációs technológia
 • ECOhome intelligens otthonvezérlő rendszer
 • Kömmerling típusú 3 rétegű nyílászárók 44 mm vastag TPS üvegezéssel
 • Hanggátló falak
 • Redőnyelőkészítés
 • Inverteres klímaberendezés
 • Korszerű biztonsági hő- és füstelvezető tűzvédelmi rendszer
 • Lépcsőházi biztonsági komfort beléptető rendszer
 • Zárt udvari gyalogos biztonsági komfort beléptető rendszer
 • Zárt udvari távirányított elektromos tolókapu rendszer
 • Szeparált erkély és közvetlen kertkapcsolat
 • Emeltszintű fűtéskész- vagy kulcsrakész átadás
 • Lakásonként 2 db zárt udvari gépjárműparkoló

Biztonság és kényelem...

Generálkivitelezőnk sok éves külföldi szakmai tapasztalata garancia a kiváló minőségre. Az épületeket földrengésbiztos kivitelben, a legszigorúbb előírások szerint építjük meg, több generációra tervezve és kivitelezve.

A házat és ezen belül a lakásokat is a környezet adottságait figyelembe véve úgy helyeztük el, hogy mindegyik zöldterületre nézzen. Az ingatlan parkosított zártkerti udvarán minden lakáshoz saját kocsibeálló tartozik.

 Vevőinknek biztonságos és előre egyeztetett módon, készültségarányosan, mindig csak utólag szükséges az aktuális készültséghez tartozó befizetéseket megtenniük. 

Az OTP Bank Nyrt. Fertődi-, Fertőszentmiklósi-, Kapuvári-, Csornai- és Győri fiókjaiban rendkívül kedvezményes hitelfelvételi lehetőséget biztosít cégünk lakásvásárlói számára.

A feltételek teljesülése esetén a 10+15 millió Ft-os CSOK állami támogatás is igénybe vehető!

Hő és hangszigetelés

Az épület hő és hangszigetéléséhez EPS lemezeket alkalmazunk, melyeket a tűzvédelmi szempontból kritikus helyeken a leghatékonyabb kőzetgyapot termékekkel helyettesítünk. Társasházunkat a 2018.évben életbe lépett, az épülethatároló szerkezetek hőátbocsátási tényezőjének követelményértékét is figyelembe véve építjük. A még jobb hő- és hangszigetelés érdekében a homlokzati hőszigetelés 15 cm-es lesz, az ablakok Kömmerling típusú 3 rétegű 44 mm vastag TPS üveggel készülnek. A TPS egy új technológia, ami jelenleg az egyik legkorszerűbb az üveggyártásban. Az ajtók Kömmerling típusú tömör 44 mm, acélmerevített ajtópanellal, biztonsági zárral ellátottak.

Intelligens otthon

Lakásainkhoz a megnövelt biztonság, energiatakarékosság és kényelem jegyében igény szerint biztosítjuk Vevőinknek az Ecohome Intelligens otthonvezérlő rendszert is, amely megkönnyíti használója mindennapjait és lehetőséget ad az elektromos eszközök működésének automatizálására, felügyeletére. Tulajdonosa szabályozni és ellenőrizni tudja a világítást, a nyílászárókat, a fűtést, kamerákat, stb. a világ bármely pontjáról. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Válasszon lakásainkból!

Válassza ki melyik állítás igaz Önre, és kattintson rá!

Lakáscélra

Egy modern, kényelmes és szép lakásban szeretne élni? Részletek itt:

Befektetőknek

Biztonságos és értékálló befektetést keres, magas hozammal? Részletek itt:

+

Ausztriai munkavállalóknak

Ausztriában szeretne munkát vállalni vagy már ott dolgozik? Nézze meg mit ajánlunk!