Fertődön minőségi lakásokat építünk…
ertekesites@centerhome.hu

Biztos befektetés, Magas hozammal?

ami értékálló és még büszke is lehet rá…

Ingatlanbefektetés Fertődön!

Ha olyan befektetést szeretnénk, amelyik biztonságos, és a bankbetétekhez képest lényegesen nagyobb hozamokat lehet elérni vele, akkor a legtöbben egyből az ingatlanra gondolnak. Azonban Fertődön ahol az országos átlaghoz képest kevesebb a megfelelő ingatlanok száma, erre nem nagyon volt lehetőség. Mi a megoldás?

Óriási igény bérelhető lakásokra

Miközben Ausztria folyamatosan biztosítja a lehetőségeket a nagyszámú magyar munkaerőnek, Fertődön használt lakást vásárolni sem egy egyszerű feladat, lakást bérelni pedig gyakorlatilag lehetetlen!

Az Ausztriában munkát vállaló magyarok eddig kénytelenek voltak a határtól távolabbi, esetleg drágább vagy közelebbi, de alacsonyabb nívójú használt ingatlanba költözni.

Ők azok, akik nem szeretnének a napi fárasztó munka után még füvet nyírni, ereszt javítani vagy kerítést festeni. Számukra egy új lakás volna az ideális megoldás!

Most itt van a lehetőség:

Fertőd fejlődő városrészében, az újonnan átadott Fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ közelében épül többlakásos társasházunk, amely kompromisszumokat nem ismerve a legmagasabb színvonalat és igényeket célozta meg.

Minőségi lakásaink most kedvező feltételekkel megvásárolhatók.

Ne késlekedjen, jelentkezzen most és kérjen időpontot egy személyes találkozóra!

Miért érdemes itt lakást vásárolni?

A sok válaszból csak 6 nyomós érv…

1. Befektetés

Az új városrendezési terv szerint – ahol lakásaink épülnek – lesz az Új városközpont, így a lakások értéke emelkedni fog.

2. Magas minőség

A Center-Home kivitelezése már a szigorúbb 2018-es szabványok szerint történik, így lakásainkat hosszabb élettartamra, több generációra tervezzük.

3. Alacsony rezsiköltség

Lakóink nagyon alacsony havi rezsiköltséggel számolhatnak, köszönhetően a 3 rétegű nyílászáróknak, a korszerű hőszigetelésnek és az energiatakarékosságot előtérbe helyező megoldásoknak.

4. Modern kialakítás

 A minőségi anyagok mellett a lakások belső kialakítása is a legmagasabb igények szerint történik: fiatalos, világos, kényelmes terek, redőny előkészítés, hangszigetelt falak.

5. Elhelyezkedés

Az osztrák határ közelsége miatt az Ausztriában dolgozó magyarok munkahelyükhöz közelebb találhatnak kedvezőbb áron, nívósabb lakásokat, így ezek a lakások mindig piacképesek lesznek.

6. Kiváló ár/érték arány

Több generációra terveztük, és számtalan egyedi műszaki megoldást építettünk be. Ilyen exkluzív minőségű lakást sehol nem kap a környéken.

Osztrák minőség - magyar árakon

Az épületeket földrengésbiztos kivitelben, a legszigorúbb előírások szerint építjük. Így minden környékbeli építménynél biztosabb lesz.

Ha most vásárol lakást, akkor nagy értékű kedvezményben részesül:

 

Lakása mellé grátisz biztosítunk egy zárt udvari gépjármű parkolót Br. 800 000,- Ft értékben
Lakása mellé most grátisz biztosítunk egy második zárt udvari gépjármű parkolót is Br. 800 000,- Ft értékben
Lakásához ajándékba adunk egy modern inverteres klímaberendezést Br. 250 000,- Ft értékben

Ne késlekedjen, foglalja le lakását 2019.évi áron most még extra kedvezménnyel!
Kedvezményes OTP hitel- és CSOK igénybevételi lehetőség…

Azonban tudnia kell, hogy az vásárolható szabad lakások száma folyamatosan csökken!

Az idő most jelent igazán pénzt Önnek, hiszen most még az építőanyagok miatti áremelkedéseket is megtakaríthatja!

Jelentkezzen most, hogy lakásvásárlását további megtakarításokkal kezdje!

Hogyan juthat hozzá a lakáshoz és a milliós ajándékokhoz?

Felveheti velünk a kapcsolatot és mi válaszolunk kérdéseire, segítjük a tájékozódását, valamint kérése esetén személyesen bemutatjuk az építkezést. Miután kiválasztotta az igényeinek megfelelő lakást, rövid időn belül sor kerülhet a szerződés aláírására.

Az OTP Bank Nyrt. Fertődi-, Fertőszentmiklósi-, Kapuvári-, Csornai- és Győri fiókjaiban kedvezményes hitelfelvételi lehetőséget biztosít cégünk lakásvásárlói számára, amely hitel lehívására csak a lakás átadásakor kerül sor!

Fertőd leendő belvárosában építünk, ahol az árak még emelkedni fognak!

Itt létesült a közelmúltban megépített Fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ, amelyben a Polgármesteri Hivatal is helyet kap, ugyanakkor az Esterházy Kastélyt elkerülő új út és az új körforgalom átadásával az osztrák határhoz még gyorsabban és még rövidebb idő alatt lehet kiérni.

Néhány válasz a felmerülő kérdéseire

A többit telefonon, e-mailben vagy az építkezés helyszínén megválaszoljuk

Teljes körű tájékoztatás

Munkatársunk pontosan bemutatja a lakások technikai és műszaki paramétereit. Igény esetén az építkezés helyszínén is találkozhatnak. Ezt követően Ön pontosan látja az építkezés valamint a lakásvásárlás folyamatát és hogy miként veheti át új otthonának kulcsát.

Személyre szabott fizetési feltételek

Munkatársunk megismerteti Önt a pénzügyi- és hitellehetőségről, valamint a lakástámogató programról is. Kérés esetén elkészíti Önnek a személyre szabott lakásvásárlási tervét, segíti a szükséges dokumentumok kitöltését és az ügyintézést!

Biztonságos lakásvásárlás

A Center-Home Kft. nem a vevői befizetésekből építkezik! Vevőinktől készültségarányosan, mindig csak utólag kérjük az aktuális készültségekhez tartozó vételárrészletet. Válaszolunk kérdéseire, segítjük a tájékozódását és kérése esetén bemutatjuk az építkezést.

Jelentkezzen most, hogy kérdéseire mielőbb választ kaphasson!

Tel.: + 36 70 275 3345